Voor scholen

Integratieve sessies voor kinderen

 

Zitten jullie op school ook wel eens met vragen over wat de beste aanpak is bij een kind of weet je dat er bij een kind iets speelt en gun je het kind meer geluk? Maak dan een afspraak met mij voor een vrijblijvend gesprek zodat we samen kunnen afstemmen hoe ik kan helpen. Ons gezamenlijke doel is natuurlijk dat kinderen gelukkig kunnen zijn en ik help daar graag bij. Ik kan op school sessies komen doen voor kinderen die dit wel kunnen gebruiken, maar zij mogen natuurlijk ook op jullie advies naar mij toe komen.


Hoe ga ik te werk?
Allereerst vindt een intakegesprek plaats met (bij voorkeur) beide ouders naar aanleiding van een vooraf verzonden vragenlijst. Tijdens dit gesprek bespreken wij de vragenlijst en wensen. Het kind is niet aanwezig bij de oudergesprekken.
Vervolgens vinden 5 sessies plaats met alleen het kind (op school of in mijn praktijk).
Na 5 sessies vindt een evaluatiegesprek plaats waarbij ik terugkoppel wat ik tijdens de sessies heb gezien en tips geef waar nodig.

 

Workshops

Als Opvoedcoach geef ik korte workshops m.b.t. de volgende thema’s:
– Ongehoorzaamheid
– Zeuren
– Liegen
– Ruzie
– Stress in de ochtend
– Agressief gedrag
– Jij in je opvoedersrol


Dergelijke thema’s zijn ook heel geschikt voor een ouderavond.
Tevens kan ik een op maat gemaakte workshop geven voor docenten naar aanleiding van de behoefte die er is. Voor vragen of het maken van een afspraak voor een workshop kan je contact met mij opnemen via annelies@kinderpraktijkuhuru.nl.

 

Afspraak maken
Afspraak maken

Contact

Stuur me gerust een bericht.