Vergoeding

Kinderpraktijk Uhuru is aangesloten bij beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de Koepelvereniging RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Hierdoor wordt Kindercounseling ,vanuit de aanvullende verzekering, deels vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.

NFG Logo

Op de site van de NFG is een overzicht geplaatst van de vergoedingen van zorgverzekeraars per 1 januari 2023 (https://www.de-nfg.nl/pdf/20220331_NFGvergoedingenoverzicht2022_versie_1.2.pdf). Ook op zorgwijzer (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie#vergoedingen) staat informatie over vergoedingen.
Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. U bent zelf verantwoordelijk voor het checken van de informatie bij uw eigen zorgverzekeraar. Wij adviseren u altijd voorafgaand aan het starten van de therapie contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.


Door registerlid te zijn bij de NFG voldoet Kinderpraktijk Uhuru aan de Wkkgz. Wanneer u een klacht heeft, maak het allereerst bespreekbaar met Annelies. Indien u er niet uitkomt, kunt u een klacht indienen bij een onafhankelijke klachtencommissie.
Tevens vereist de NFG opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie om de kwaliteit te waarborgen.

Afspraak maken
Afspraak maken

Contact

Stuur me gerust een bericht.