Samen lossen we het op!

Kinderen voelen zich net als grote mensen wel eens niet zo lekker in hun vel. Je voelt je rot, boos of verdrietig en je weet niet waarom. Of je weet het wel, maar je weet niet wat je eraan kan doen.
Wil je iets doen aan dat nare gevoel waar je last van hebt? Kom dan naar mij toe en samen lossen we het op. Of is het allemaal de schuld van iemand anders? Daar kan ik je ook bij helpen.
De eerste keer komen je ouders (alleen) en daarna kun jij komen en gaan we aan de slag om jouw leven weer fijn te maken. Dit doen we door lekker te spelen, tekenen, kleien, kletsen, spelletjes doen en nog veel meer! In mijn praktijk mag jij helemaal jezelf zijn en alle kanten van jou zijn welkom.
Na een tijdje komen je ouders weer, omdat ze natuurlijk willen weten hoe het gaat. Ik bespreek natuurlijk eerst met jou wat ik wel en niet mag vertellen: want alles wat je zegt is blijft in de basis tussen ons!

 

Afspraak maken
Afspraak maken

Contact

Stuur me gerust een bericht.