Sleuteltraining HarTgrondig opvoeden

Regelmatig krijg ik van ouders te horen dat ze het opvoeden en begeleiden van hun kind(eren) behalve mooi op sommige momenten ook moeilijk vinden. Soms is het zoeken naar welke aanpak het beste werkt bij een conflict met je kind. Daarom geef ik met veel enthousiasme de Sleuteltraining voor opvoeders. Tijdens 6 basislessen komen ‘negatieve’ gedragingen van kinderen aan de orde, zoals ongehoorzaamheid, zeuren en liegen en is er ruimte voor ouders om te bespreken wat ze soms lastig vinden in de opvoeding. Daarnaast behandel ik het thema ‘jij in je rol als opvoeder’. De visie achter deze Sleuteltraining is dat het kind de basis van ons handelen dient te zijn en dat de relatie met je kind zich verdiept en verbetert wanneer opvoeders anders naar hun kind leren te kijken en te luisteren. Alle gedragingen van kinderen worden begrepen in de context waarin het kind leeft, denkt en voelt. Opvoeders leren (opnieuw) vanuit warmte en liefde met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar hun kind en doen door het volgen van de training nieuwe ontdekkingen over zichzelf en hun kind waardoor zij weer met nieuwe energie kunnen communiceren met hun kind! Zie voor meer informatie www.sleuteltrainingen.nl.


Het sleuteltraining-aanbod voor opvoeders
De trainingen zijn, net als het opvoedboek De sleutel tot je kind, bedoeld voor de gevorderde opvoeder. Dat is de opvoeder die bereid is naar zichzelf te kijken en zelf te veranderen ten einde het kind te helpen.


Basislessen: voor iedere opvoeder
De sleuteltraining omvat 6 basislessen voor gevorderde opvoeders. De Sleuteltrainer behandelt op verrassende wijze alle ‘negatieve’ gedragingen van kinderen: ongehoorzaamheid, zeuren, ruzie, liegen, gewelddadig gedrag. Opvoeders leren (opnieuw) met een open en nieuwsgierige blik te kijken naar hun kind.


Kosten, waar, wanneer en materialen:
Kosten: €375,- voor 6 lessen; de opvoedpartner betaalt €275,- . Een les duurt 2,5 uur.
Waar, wanneer: Amsterdam. Informatie over de precieze locatie volgt na aanmelding.
Inclusief: Opvoedersboek t.w.v. €75,-, schoudertas met logo, toegang tot ChildConsult-filmpjes om thuis nog eens na te kijken en 6 Sleutelkaarten met een samenvatting van de les.


Wil je je opgeven voor deze training of heb je vragen, mail dan naar: annelies@kinderpraktijkuhuru.nl of bel me gerust.


Tandem-training: voor opvoedkoppels
Als opvoedkoppel kan je de Tandem-training volgen (6 lessen). Dat kan een ouderpaar zijn of een opvoeder, die een andere volwassene meeneemt die een belangrijke rol speelt in het gezin. De opvoeders schrijven zich in als koppel, zodat ze beter leren samenwerken in de opvoedsituatie, elkaar respectvol leren ondersteunen en opvoedtaken beter op elkaar af te stemmen. Daarbij uitgaande van de sterke kant van iedere opvoeder.


Kosten, waar, wanneer en materialen:
Kosten: €500,- per opvoedkoppel voor 6 lessen; Een les duurt 2,5 uur.
Waar, wanneer: Amsterdam. Informatie over de precieze locatie volgt na aanmelding.


Wil je je opgeven voor deze training of heb je vragen, mail dan naar: annelies@kinderpraktijkuhuru.nl of bel me gerust.

Opvoedcoach hartgrondig opvoeden
Afspraak maken
Afspraak maken

Contact

Stuur me gerust een bericht.